Kindeorpvang PIKO
Logo kinderopvang PIKO
  • PIKO 100% flexibel!
  • PIKO 100% flexibel!

Locatie Kids & Ko

Terug naar de Vestigingenpagina

Kids & Ko Kids World Poelkids
Wij hebben een knus en huiselijk kinderdagverblijf aan de Aert van Neslaan 7 (nabij winkelcentrum Lange Voort). We hebben 3 groepjes; een babygroep en twee peutergroepen. Deze groepen zijn speciaal ingericht op de behoefte en ontwikkeling die de kinderen op verschillende leeftijden nodig hebben. Er zijn aparte slaapkamers waar de kinderen rustig kunnen slapen.
Op het plein hebben we een groot afgeschermd speelterrein waar de kinderen zich naar harte lust kunnen uitleven. Er is een zandbak, speeltoestel, een mooi parcours om te fietsen. Voor de allerkleinste is er een afgeschermd kunstgrasveldje waar zij rustig kunnen spelen.

(vergroot virtuele rondleiding)

De groepen

Bij de baby's houden we rekening met de voeding waar zij op dat moment aan toe zijn: fles- of borstvoeding, fruit, stukjes brood of een tussendoortje (bijv. soepstengel of cracker). Samen leren ze langzamerhand zich te ontwikkelen tot een echte dreumes zodat ze rond hun tweede verjaardag klaar zijn om naar de peutergroep over te stappen. De peutergroep zit in het naastgelegen lokaal en is ingericht met speelhoekjes, zoals een poppenhoek, autohoek en verkleedhoek. Dit zorgt ervoor dat de kinderen samen activiteiten kunnen ondernemen. Er wordt een programma aangeboden wat toegespitst is op hun niveau en ontwikkeling. Maar ook in hun vrije spel kunnen ze spelenderwijs genieten van een fijne omgeving en een optimaal spelaanbod! In de peutergroep hebben we de beschikking over een mooie keuken en eettafels zodat we rustig met elkaar een boterham kunnen eten en gezellig kunnen kletsen tijdens de drink- en (gezonde) snackmomenten.

De tweede peutergroep is speciaal ingericht voor de kinderen van 3 jaar en ouder. Hier spelen de kinderen alleen met leeftijdgenootjes en krijgen zij wat moeilijkere en uitdagendere activiteiten aangeboden, zodat de kinderen helemaal klaar zijn om naar de basisschool te gaan wanneer ze 4 jaar worden.

Contactgegevens Locatie Kids & Ko

Aert van Neslaan 7
2341 HG Oegstgeest

T: 071-5153077
E: kidsenko@kinderopvangpiko.nl

Contactpersoon:
Franka van Amerongen

LRK - nummer:

  • KDV: 3994.65.017

Inschrijfformulier Kids & Ko

Wijzigingsformulier PIKO

GGD rapport KDV Kids & Ko

Klik hier voor route naar Kids & Ko.
Route naar PIKO Kids & Ko

Kinderopvang PIKO© 2001-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kinderopvang PIKO op Facebook!