Locatie Poelkids

Locatie Poelkids

In de nieuwe wijk Poelgeest hebben wij een zeer ruim pand tot onze beschikking met een prachtig groot speelterrein. Het pand bevindt zich onder het appartementen complex Clusiushof, op nr 11. Wij zijn het enige kinderdagverblijf in de wijk en verzorgen opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar, en bieden de kinderen alles wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen en lekker te genieten. Het nieuwe gebouw is licht, sfeervol en gezellig ingericht, net als thuis.

Kijk binnen

Neem een kijkje binnen bij de locatie Poelkids door middel van de virtuele tour. Plan een vrijblijvende rondleiding voor deze vestiging.

Bekijk virtuele tour in het groot

Hoe we werken

Bij Poelkids zijn de kinderen op leeftijd in groepen ingedeeld, De verdeling is als volgt;
 • Ukken -van 0 mnd tot max 24 mnd (stroomt door tussen 18 en 24 mnd)
 • Bengels – van 18 mnd tot max 36 mnd (stroomt door tussen 30 en 36 mnd)
 • Boefjes –tot maximaal 48 mnd)
 • De baby's hebben een eigen ruimte waardoor zij ongestoord en op hun eigen tempo heerlijk kunnen genieten van de fijne sfeer met een optimale verzorging. Na ca 1,5 jaar stromen de kinderen door naar de dreumesgroep waar zij ook met hun eigen (ontwikkelingsgericht) speelgoed lekker kunnen spelen. Samen met de pedagogisch medewerker ontdekken zij de wereld. De allerkleinste kunnen ook heerlijk met elkaar buiten spelen in een speciaal voor hen afgeschermde buitenruimte.

  Voor de peuters is het lokaal natuurlijk weer heel anders ingericht met een mooi groot speeltoestel binnen en speelgoed voor ieder wat wils en uiteraard buiten een groot afgeschermd speelterrein. Natuurlijk hebben wij ook een speciaal peuterprogramma zodat zij zich spelenderwijs goed kunnen ontwikkelen. De ontwikkeling wordt bijgehouden in KIJK, ons digitale kindervolgsysteem.

  Wanneer de kinderen 4 worden en naar school gaan dan kunnen zij soepel overstappen naar de BSO. Zij kennen tenslotte al het pand, de pedagogisch medewerker en hun schoolvriendjes omdat vrijwel iedereen naar de enige school in de wijk gaan (OBS de Vogels). In combinatie met de BSO kunnen de kinderen ook voordat de school begint opgevangen worden. Wij brengen/halen de kinderen lopend van school, en starten de BSO middag met elkaar door samen iets te drinken en even bijkletsen om daarna gezellig mee te doen met de aangeboden activiteiten of als ze willen kunnen ze zelf even rustig een speelhoek opzoeken. In de schoolvakanties voegen de BSO van Poelkids samen met de BSO van Kids World. (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij locatie Kids World, vrijdag bij locatie Poelkids)  Dit maakt Locatie Poelkids extra bijzonder:

  • Alle opvangvormen, van 0 tot 13 jaar , op 1 locatie.
  • Mooie ruime lokalen met veel lichtinval door grote ramen.
  • Een groot afgeschermd, veilig en mooi speelterrein.

  Fotogalerie

  Bekijk de foto's van onze locatie Poelkids:

  Onze beloftes

  Flexibel plannen door opvang op maat
  Lagere rekening door betaling per uur
  Huiselijk en betrokken

  Vrijblijvende rondleiding plannen
  PIKO Poelkids

  Contact gegevens Locatie Poelkids
  Clusiushof 11
  2341 PT Oegstgeest

  T: 071-5652965
  E: poelkids@kinderopvangpiko.nl
  Contactpersoon: Daphne Wolters

  Bekijk ook onze andere vestigingen
  Poelkids
  Kids & Ko
  Kids World

  LRK - nummers:
  BSO: 8175.02.981
  KDV: 9692.53.357

  Inschrijfformulier
  Wijzigingsformulier

  GGD rapport BSO
  GGD rapport KDV

  Wij zijn overtuigd!

  Wij waren erg te spreken over de rondleiding en de leidsters kwamen zeer kundig over.
  De flexibele contractvorm is ook precies wat wij nodig hebben.

  • PIKO Poelkids, Clusiushof 11, Oegstgeest