Kindeorpvang PIKO
Logo kinderopvang PIKO
  • PIKO 100% flexibel!
  • PIKO 100% flexibel!

peuterspeelzaal in de omgeving Rijnsburg

Bent u op zoek naar een peuterspeelzaal in de omgeving Rijnsburg? U bent bij kinderopvang Piko aan het juiste adres voor een breed scala aan kinderopvang.

Kinderopvang PIKO staat voor Professioneel In KinderOpvang. Dat betekent voor ons dat wij altijd bezig zijn om de kwaliteit van onze opvang zo hoog mogelijk te houden.
Wij bieden voor de jongste kinderen van 0-4 jaar een gezellig en knusse kinderopvang op 1 van onze kinderdagverblijven in Oegstgeest.
Voor de BSO kinderen hebben we op 4 locaties buitenschoolse opvang en halen van alle scholen in Oegstgeest de kinderen. Voor onze BSO kinderen hebben wij op alle locaties veel speelmogelijkheden binnen maar zeker ook buiten. Daarnaast hebben we de Pikoclub die vele leuke actitiviten organiseert zodat de BSO kinderen zich lekker kunnen uitleven en ontwikkelen.

Kinderopvang PIKO is zeer flexibel in het opvangen van uw kinderen.
U kunt de opvangmogelijkheden goed afstemmen op uw behoefte aan opvang. ZIj zijn er voor de kinderen van 0-4 jaar 3 opvangblokken tot 13:30 of tot 15:00 of tot 18:30 zodat u zelf uw tijd kan kiezen maar u kunt er daarnaast ook voor kiezen om alleen een schoolwekencontract te kiezen als u tijdens de schoolvakanties geen opvang nodig heeft. Dat bespaart u veel opvangkosten.
Voor de BSO zit in het standaard contract automatisch alle dagen van het jaar. Dus tijdens de vakantieweken maar ook als de school gesloten is voor een studiedag of om welke reden ook. U betaalt hiervoor niets extra's. Op het moment dat u alleen tijdens de schoolweken opvang nodig heeft dan kunt u voor uw BSO kinderen ook een schoolwekencontract kiezen.
Maar de flexibiliteit gaat verder. U kunt namelijk ook een extra dag(deel) komen als u eens een keer extra opvang nodig heeft. Indien mogelijk kunnen ook dagen geruild worden in de week als blijkt dat een andere dag beter uitkomt. U kunt dit in overleg met de locatiemanager bespreken en als er plek is dan denken wij graag met u mee.
Neem gerust contact met ons op voor vragen, een oriënterend gesprek of om een afspraak te maken samen met uw kind.

Rechts op de pagina vindt u enkele vestigen van Kinderopvang PIKO voor peuterspeelzaal. Hier kunt u meer informatie vinden over peuterspeelzaal.

Alles Kids in Oegstgeest

Klik hier voor meer informatie over de Alles Kids

Kids & Ko in Oegstgeest

Klik hier voor meer informatie over de Kids & Ko

Kids World in Oegstgeest

Klik hier voor meer informatie over de Kids World

De Poelkids in Oegstgeest

Klik hier voor meer informatie over de De Poelkids


Kinderopvang PIKO© 2001-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kinderopvang PIKO op Facebook!