Kindeorpvang PIKO
Logo kinderopvang PIKO
  • PIKO 100% flexibel!
  • PIKO 100% flexibel!


PIKO is 100% Flexibel !

U kunt per week uw eigen planning bepalen en betaalt alleen de minuten die u nodig heeft!

Bij PIKO betaalt u per minuut (afgerond op een kwartier) en niet per dagdeel! Als u bijvoorbeeld om 16:00 uw kind ophaalt dan hoeft u niet standaard tot 18:30 te betalen. Hierdoor bespaart u elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

De tarieven per uur laten zich tussen de kinderdagverblijven vaak goed vergelijken maar dan bent u er nog niet want nog belangrijker is natuurlijk hoeveel uur u moet afrekenen. Als u de hele dag dient te betalen (=11 uur) maar u heeft 8 uur nodig, dan scheelt u dat bij ons elke dag 3 uur die u dan niet hoeft te betalen. Maar als u elders een dag niet komt dan betaalt u toch 11 uur opvang. Dat is echt niet nodig bij ons. Bij PIKO betaalt u een dag niet als u die niet nodig heeft. Doordat er per kwartier wordt afgerekend worden ook onnodige kosten vermeden. Hierdoor kan u tot honderden euro's per maand besparen. Afhankelijk van de opvangdagen die u nodig heeft maken wij afspraken voor de dagen waarop u alle vrijheid heeft zelf te plannen wanneer u wilt (via ons internetportaal). Als u op een dag opvang zou willen hebben waarop u normaal gesproken niet komt dan kunt u altijd contact opnemen met de opvanglocatie om te overleggen of het mogelijk is op deze dag alsnog te plannen.

Tarieven van PIKO 100% flexibel

Wij werken met verschillende soorten contracten. Hiermee kunt u een keuze maken die het best past bij uw persoonlijke situatie. Al deze contracten hebben hun eigen uurtarief en gelden voor de opvangdagen die u met ons heeft afgesproken. Bij wijziging van de dagen bekijken wij graag de mogelijkheden. Onze uurtarieven zijn zeer scherp, waardoor u de meest flexibele opvang tegen de meest gunstige prijs kunt afnemen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid verschillende contracten met elkaar te combineren. Zo krijgt u precies wat u nodig heeft! U kunt de PIKO contractwijzer gebruiken om inzicht te krijgen in de maandkosten van het gekozen contract.

Tarieven

U betaalt bij ons geen inschrijfgeld. Het opzegtermijn is 1 maand.

Informatieboekje voor ouders

Hierin staan de praktische zaken hoe de opvang dagelijks verloopt. Klik hier voor het informatieboekje

PIKO contractwijzer

Klik hier voor de de PIKO contractwijzer

Kinderopvang toeslag

Klik hier voor meer informatie over kinderopvangtoeslag

Inschrijfformulier

Voor het inschrijven van uw kind verzoeken wij u dit inschrijf-formulier in te vullen en mee te nemen naar de opvanglocatie.

Wijzigingsformulier kindcontract

Als u het contract van uw kind wilt wijzigen dan verzoeken wij u dit wijzigingsformulier in te leveren bij de locatiemanager.

Toelichting wijziging of opzegging contract

 
  • Een contractwijziging kan worden doorgeven via een wijzigingsformulier (uiterlijk 1 maand van te voren).
  • Een contractopzegging kan via de mail bevestigd worden (uiterlijk 1 maand van te voren).
  • Als uw kind 4 jaar wordt dan verzoeken wij u vriendelijk ook een opzegmail te sturen zodat er een goede afstemming plaatsvindt over de exacte laatste dag, rekeninghoudend met bovenstaande opzegvoorwaarden.

Korting voor grote gezinnen:

Als u 3 kinderen of meer heeft met een urenbundel dan krijgt u van ons of 25% korting voor het eerste kind of 70ct korting voor alle bundeluren voor alle kinderen. Wilt u hier meer over weten, klik dan hier voor de details.

Ook voor extra afgenomen uren kinderopvangtoeslag

Mocht u flexibele uren afnemen of naast uw bundel nog extra uren afnemen dan kunt u hiervoor ook kinderopvangtoeslag ontvangen. Na het einde van het jaar ontvangt u een jaaropgave waarop ook deze uren zijn vermeld en deze gebruikt u voor de definitieve opgave voor de kinderopvangtoeslag.
Mocht u regelmatig flexibele uren afnemen dan kunt u ook op basis van een maandelijks gemiddelde deze alvast als voorschot aanvragen. Uiteraard is het mogelijk tussentijds een wijziging van uw toeslagvoorschot aan te vragen mocht blijken dat het gemiddelde aantal uren gedurende het jaar noemenswaardig wijzigt.


Kinderopvang PIKO© 2001-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kinderopvang PIKO op Facebook!